info@immo-turkije.be       
 
   Turkije    -    België
 


Badplaatsen in Turkije
.

  Als toonaangevende makelaars en ontwikkelaars krijgen we dagelijks de vraag in welke regio men dient te investeren. Wij zijn 200% overtuigd van het potentieel van Bodrum en Kusadasi.

Momenteel kent Kusadasi nog zeer interessante prijzen voor vastgoed. Een bijkomende factor is het klimaat dewelk in deze regio als het aangenaamste van Turkije aanzien wordt. De gemakkelijke bereikbaarheid is een andere troef en de mooie uitgerekte zandstranden te Kusadasi als neusje van de zalm.

Bodrum van zijn kant is dan weliswaar al duur maar wordt vergeleken met Saint Tropez dewelk een grote meerwaarde op korte termijn zal creëren.BODRUM, het schiereiland
Bodrum is een schiereiland maar tevens ook de naam van een stad.

De verplichte laagbouw en witgeschilderde huizen,de vele havens, het zicht op de Griekse eilanden en de vele dorpen met elk hun eigen baai, zijn typerend en charmerend voor het schiereiland Bodrum.
Turkije mag oprecht fier zijn op deze mondaine exclusieve regio dewelke het Saint Tropez van Turkije genoemd wordt. De stranden vindt men in alle uitvoeringen en maten.

 

BODRUM, de stad

Bodrum, aan de westkust van Turkije, in de mooiste baai ter wereld is een stad met vele tegenstellingen. Schilderachtige nauwe straatjes in het oude centrum gaan naadloos over in mondaine terrassen en hippe bars. De trendy luxehaven in contrast tot het middeleeuwse kasteel.KUSADASI (vogel eiland)
biedt een uitstekende omgeving voor onvergetelijke vakanties. Gesitueerd aan de westkust op 90 km van Izmir geniet Kusadasi de reputatie als meest aantrekkelijke badstad aan de Egeïsche Zee.

Het klimaat is er mediterraan met warme zomers en milde winters, met 300 dagen zon per jaar. De talrijke zandstranden en het prachtige zeewater verschaffen een superieure atmosfeer.

 

Het hart van de stad wordt omgeven door allerlei aderen van wegen en smalle straatjes. De bereikbaarheid naar Turkije's meest bekende en oude bezienswaardigheden maakte van Kusadasi een bekende stad.
Startpagina Turkije info Bezichtiging Immo tekoop FAQ & Links Persberichten Contact