info@immo-turkije.be       
 
   Turkije    -    België
 


Bezichtiging ter plaatse
.

  Het is vanzelfsprekend dat een bezichtiging ter plaatse noodzakelijk is om tot een objectieve beeldvorming van onze projecten te komen. Daarom helpen wij u bij het organiseren van een bezoek aan Turkije.

Vanuit Brussel, Eindhoven, Maastricht, Dusseldorf, Luik en Amsterdam zijn er continu aan-biedingen van goedkope vliegtickets. Eventueel helpen we u bij het zoeken van een ticket.DAG 1: aankomst op de luchthaven waar onze shutlledienst u ophaalt en naar één van onze hotels brengt.
DAG 2: 's Morgens wordt u opgehaald door één van onze medewerkers die u onze projecten laat zien. De duur van deze bezichtiging is recht evenredig met uw interesse.
Na de rondleiding volgt een korte bespreking van de projecten op ons kantoor of op een locatie naar uw keuze.DAG 3: Onze shutllebus brengt u terug naar de luchthaven voor uw retour naar huis.

Kandidaat kopers met een zeer drukke agenda verkiezen deze korte bezichtigingsreizen, maar u kan natuurlijk deze bezichtiging ook koppelen aan enkele dagen vakantie.

Tijdens deze bezichtigingsreis geniet u alle vrijheid. U geniet alle tijd na thuiskomst om alles nog een keertje te overlopen. U kan uw eventuele beslissing tot aankoop in ons kantoor te Neerpelt bezegelen.

Enkele links naar goedkope vluchten:

 www.cb-reisen.de
 www.jetonly.be
www.airstop.be
www.airberlin.de
www.ltu.de
www.lastminute.nl
www.goedkoopstevlucht.com
Startpagina Turkije info Bezichtiging Immo tekoop FAQ & Links Persberichten Contact